Weekplanning

Maandag 30/11

Verantwoordelijke speelplaats: 3 geel

 

GEEN zwemmen

Dinsdag 1/12

 

Woensdag 2/12

 

Donderdag 3/12

Medisch onderzoek voor 1 blauw

Vrijdag 4/12

Bezoek van de Sint

Wat zit er bij de post?

Informatie COVID voor ouders

Wij voegen graag in bijlage de licht aangepast beslisbomen toe waarmee u kan bepalen wat u moet doen wanneer uw kind ziek is.

Beslisboom kleuters

Beslisboom lager

Mag mijn kind naar school – kleuters

Mag mijn kind naar school lager

Oudercontacten

 Afgelopen week werden de oudercontacten digitaal georganiseerd. Wij beseffen dat dit anders is dan anders. Ook de leerkrachten verlangen terug naar een live contact om het met u over de kinderen te hebben. Maar voorlopig kan dat nog even niet. Wij willen u allemaal hartelijk bedanken voor uw medewerking en het geduld wanneer het links of rechts technisch een beetje fout liep.

 Koor

Alle koorzangers mogen op woensdag 2 december iets feestelijks in kerststemming aantrekken want er wordt die dag een filmopname gemaakt. Een verrassing voor binnenkort... Dankjewel alvast! 

Bericht van Sinterklaas

sintje

 Beste ouders en kinderen,

Ik dacht dat ik er aan kon ontsnappen, maar niets is minder waar. Ook al blijf ik zweren bij een handgeschreven brief, computerpiet was dit jaar in zijn nopjes! Hij heeft mij de kneepjes van het zoomen, meeten, skypen en whatsappen geleerd. 

Wij weten nog niet of wij langs kunnen komen dit jaar, en via welke ingang we binnen mogen, ... dus daarom kunnen jullie onze avonturen alvast tot en met ons mogelijk bezoek volgen via onze Padlet